„Povinné“ úpravy pro váš Mustang GT 2021

Věděli jste, že podle organizace SEMA utratí automobiloví nadšenci ve věku 16 až 24 let za úpravy svých vozů v průměru 7,2 miliardy dolarů? Tyto hodnoty ukazují, jak důležitá je pro ekonomiku automobilová modifikace a jak velká je poptávka po nejnovějších technologiích pro úpravu automobilů!

Není nic lepšího než modernizace vašeho velkolepého Mustangu. Podívejte se na náš nejnovější příspěvek na blogu, kde najdete povinné úpravy pro váš Mustang GT 2021!

Brzdná síla

Pokud se chystáte upravit svůj Mustang GT 2021, je bezpochyby nejlepší začít u brzd a zvýšit jejich brzdný účinek.

Mustang a EcoBoost mají z výroby volitelný paket GT, který je vybaven většími předními i zadními rotory a třmeny. Varianta GT je již dobře nastavena v oddělení brzd, ale pokud si to přejete, můžete přidat sadu kvalitnějších destiček, které snesou více tepla.

Sportovně laděný výfuk

Druhým krokem k „osvobození“ Mustangu je výměna výfukového systému. To lze provést buď pouze výměnou standardního tlumiče výfuku, což by změnilo chrčení vycházející z motoru, ale pro výkon to nic neudělá.

Pokud chcete z výfukového systému vytěžit maximum, pak se rozhodněte pro kompletní systém z nerezové oceli, který kompletně změní celý výfuk až po koncovku. Tím odstraníte katalyzátor, zvýšíte výkon a budete mít úžasný zvuk.

Sání studeného vzduchu

Aby došlo ke spalování, potřebuje motor směs paliva a vzduchu, ale pro dosažení nejlepších výsledků a zvýšení výkonu platí, že čím chladnější vzduch, tím lépe. Sání studeného vzduchu nahrazuje tovární airbox vylepšeným boxem, který je navržen tak, aby nasával všechen vzácný studený vzduch, po kterém váš motor touží.

Kombinací sání studeného vzduchu s dodatečně dodávaným výfukem dosáhnete zvýšení výkonu o 15 až 20 koní, což možná nezní jako mnoho, ale je to velký rozdíl.

2021 Mustang GT Aftermarket Tuning

Nyní, když víte, že váš motor dostává veškerý studený vzduch, který potřebuje, musíte jej odvézt ke specializovanému úpravci a nechat vozidlo dynamicky vyladit. Dynamo vyřeší poměr vzduchu a paliva a zajistí, aby motor pracoval zdravě.

Pokud nemáte dostatek peněz, můžete si koupit již namapovaný tuningový modul, který vám umožní stáhnout vlastní mapu motoru pro požadované použití a následně přidat 5-15 % výkonu.

Cítit potřebu rychlosti

Úpravou svého Mustangu GT 2021 posunete svůj už tak nabušený auťák na další úroveň a při jízdě po silnici budete vyčnívat. Dodržováním těchto jednoduchých kroků můžete ze svého Mustangu GT udělat jedinečný exemplář!

Hledáte nějaká vylepšení? Nejste si jisti, kolik to bude stát a co všechno se dá udělat? Kontaktujte nás ještě dnes a my váš Mustang vyneseme do stratosféry!