Pánská kosmetika – Je čas přerušit koloběh tvorby akné s novou kolekcí přípravků na akné od Jacka Blacka

Muži ze všech společenských vrstev mají společnou touhu vypadat a cítit se ve své kůži co nejjistěji a nejpohodlněji. Bohužel tmavé skvrny, akné, skvrny a hrbolky mohou okamžitě vyvolat nejistotu. S tolika produkty na trhu se mnozí muži cítí ztraceni, co se týče výběru jednoduchého a přesto účinného řešení pro vyrážky.

Tým Jack Black již desítky let navrhuje špičkové produkty péče o pleť pro potřeby moderního muže, abyste bez ohledu na svůj věk nebo potřeby pleti byli tou nejlepší verzí sebe sama a mohli se sebevědomě postavit světu.

A tato mise začíná tím, že přerušíme tento koloběh.

Představení nové řady přípravků na akné od Jacka Blacka z řady ProSeries

Život s akné není snadný, bez ohledu na věk. Věřte nám, že ze zkušenosti víme, že jediný pupínek nebo černá tečka v člověku utkví a způsobí, že se cítíme nesví. Ale díky nové kolekci ProSeries Acne Remedy od Jacka Blacka jsme pro vás našli řešení.

Tato nová kolekce je speciálně vyvinutá tak, aby mužům všech věkových kategorií nabídla prvotřídní řešení proti akné, a její složení obsahuje složky bojující proti akné a hydratační složky, které léčí akné a zabraňují jeho vzniku, aniž by pleť nadměrně vysušovaly.

Čistá deska

Prvním krokem k dosažení čisté pleti je mytí obličeje dvakrát denně.

Nová čisticí pěna Acne Remedy Balancing Foam Cleanser obsahuje kyseliny salicylovou a mléčnou, extrakt z kořene kurkumy a antioxidanty, které pomáhají předcházet vzniku nových skvrn a černých teček, aniž by pleť nadměrně vysušovaly. Líbí se nám jeho extra pěnová textura a skutečnost, že neobsahuje oleje, parabeny a je také veganský.

Čistící pěna Acne Remedy Balancing Foam Cleanser je k dostání na getjackblack.ca za 34 CAD ( kanadských dolarů).

Krásný spánek

Všichni bychom si přáli, aby naše problémy zmizely přes noc, že? Nový hydratační krém Jack Black’s Acne Remedy Overnight Repair vám k tomu může skutečně pomoci. Tento hydratační krém bez obsahu oleje kombinuje kyselinu salicylovou, AHA, BHA kyselinu hyaluronovou a kyseliny rostlinného původu.

Co tyto složky dělají pro váš obličej? Spoustu tvrdé práce, zatímco vy tvrdě spíte. Především dodají rychle se vstřebávající potřebnou hydrataci a přitom neucpávají póry. Také odloupnou odumřelou pokožku, vyhladí, vyrovnají a zdokonalí strukturu pleti, takže se probudíte s čistou a zářivou pletí.

A co je nejlepší, náš noční hydratační krém Acne Remedy je naprosto snadné zařadit do vaší noční rutiny. Když se chystáte do postele, důkladně si vyčistěte obličej. Každý večer aplikujte 1x hydratační krém na čistý a suchý obličej a probuďte se s požadovanými výsledky.

Acne Remedy Overnight Repair Moisturizer je k dostání na getjackblack.ca za 54 CAD.

Prozkoumejte řadu Jack Black Acne Remedy ještě dnes a nakupujte na getjackblack.ca!