5 nejlepších výškově nastavitelných stolů od společnosti ApexDesk

Pokud pracujete z domova, nebo dokonce i když nepracujete, trávíte hodiny sezením u stolu, což vašemu zdraví a pohodě příliš neprospívá.Studie prokázaly, že stoly pro práci vestoje mohou být skutečným přínosem pro vaši energii a celkový pocit pohody, ale není vždy snadné najít takový, který by odpovídal vašim požadavkům a vyhovoval vašemu rozpočtu. Lidé ze společnosti ApexDesk však mají něco pro každého a kvalita jejich stolů na stání je opravdu bezkonkurenční a ještě víc, mohou být ve vaší domácí kanceláři, aniž by to zruinovalo vaši peněženku.

Všechny stoly na stání od společnosti ApexDesk jsou jednoduché, funkční a odolávají zkoušce času. Prvotřídní výrobky této značky umožňují uživatelům bez námahy střídat polohu těla během dne a zároveň podporují zdravou a vyváženou úroveň aktivity na pracovišti. Pokud vás už unavuje sedět hodiny a hodiny shrbení u pracovního stolu a chcete s tím v roce 2022 něco udělat, digitální regály ApexDesk jsou dobře zásobeny dokonalými řešeními. Níže si prohlédněte náš výběr 5 nejlepších stojících stolů od společnosti ApexDesk:

Elite Series 60 X 27″ Standing Desk | od $599

 

Tento stylový stůl na stání s jednodílnou pevnou deskou o tloušťce 1″ je vhodný do každé domácí kanceláře. S šířkou 60″ a hloubkou 27″ má více než dostatek prostoru pro všechny vaše nezbytnosti. Deska je vyrobena z laminované MDF desky a na výběr je 8 různých barev. Díky vysoké rychlosti 1,5″ za sekundu se stůl může pohybovat v rozmezí 29″ až 49″ pouhým stisknutím tlačítka.

Elite Series 60″ x 27″ Bamboo Standing Desk |$649.99

 

Řada Elite od společnosti ApexDesk, která debutovala v roce 2015, je již šest let oblíbeným produktem recenzentů i uživatelů. V průběhu let bylo provedeno mnoho vylepšení a tento stůl se může pochlubit brilantní bambusovou povrchovou úpravou a stal se stabilnější a tišší. Rovněž modernizovali balení, aby se snížilo poškození při přepravě na minimum.

Flex Series 60×30″ Standing Desk | $599.99

 

Tento stůl, který byl představen v roce 2008 jako druhá generace oblíbeného stolu Elite, je stále silnější. Se stolem Elite má společný systém ovládání s větším rozsahem nastavení výšky od 25,6″ do 51,4″ a rychlostí 1,5″ za sekundu. Má rám z průmyslové oceli ve tvaru T s nosností 235 kg a elegantní programovatelný ovladač se 6 tlačítky a 4 přizpůsobitelnými předvolbami pro požadované výšky stolu.

Vortex 48″ Series M Edition Standing Desk | $399.99

 

Horní deska psacího stolu Votex o rozměrech 47,2″ x 26″ je vyrobena z MDF s 3D laminátem odolným proti poškrábání. Dodává se s předinstalovanými kovovými kotvami pro snadnou instalaci, přičemž horní desku lze opakovaně instalovat bez poškození. Stůl se dodává v částečně smontovaném stavu. Uživatel musí pouze nainstalovat nohy, podpěrné konzole a horní desku. Většina uživatelů zvládne montáž za méně než 45 minut.

Tempered Glass Lumi Series 47″ Standing Desk | $359.99

 

Stůl Lumi 47″ Standing Desk byl navržen pro ty, kteří chtějí eleganci pracovní plochy z tvrzeného skla a stabilitu elektrického stolu ve stoje. Stůl poskytne eleganci a zvýrazní každou kancelář nebo místnost ve vaší domácnosti. Stůl se také může pochlubit 5V.2,0A USB vstupem na své straně, který je určen pro nabíjení telefonu a dalších elektronických zařízení.