Xgimi Halo+: Aktualizovaná verze kompaktního projektoru s baterií a chytrými funkcemi

Zdroj obrázku: Xgimi

Společnost Xgimi přináší na trh novou verzi svého úspěšného kompaktního projektoru Halo+, který si získal oblibu díky své přenositelnosti a flexibilitě. Nová varianta slibuje některá vylepšení, která projektor posunou o krok dál, přičemž si zachovává své klíčové vlastnosti, včetně výkonné baterie a chytrých funkcí, jež ho činí ideálním pro sledování obsahu kdekoli na cestách.

Design a přenosnost

Xgimi Halo+ si stále zachovává svůj kompaktní tvar, který umožňuje snadné přenášení. S hmotností pouhých 1,6 kilogramu a rozměry 171,5 x 113,5 x 145 mm se vejde téměř kamkoli, což z něj činí ideálního společníka na cesty, outdoorové akce nebo třeba sledování filmů na chatě. Díky integrované baterii o kapacitě 59,45 Wh je možné projektor používat i tam, kde není dostupné elektrické připojení. Výdrž baterie je až 2,5 hodiny, což je více než dostatečné pro většinu filmových večerů.

Zlepšení softwaru

Jednou z nejvýznamnějších aktualizací u nové verze Halo+ je softwarová stránka. Přestože nedošlo k výrazným změnám v technologiích projektoru samotného, uživatelé nyní mohou snadno přistupovat k oblíbeným streamovacím platformám. Díky integraci Google TV a Google Play Store je možné nainstalovat aplikace jako Netflix, YouTube nebo Prime Video přímo do projektoru, což eliminuje potřebu externího přehrávače. Toto zjednodušení umožňuje snadné sledování obsahu přímo z projektoru, což z něj činí skutečně všestranné zařízení.

Kvalita obrazu a zvuku

Xgimi Halo+ nabízí rozlišení 1920 x 1080 pixelů, což poskytuje ostrý a jasný obraz pro sledování filmů, seriálů nebo hraní her. Projektor je schopen promítat obraz o velikosti od 40 do 200 palců s poměrem stran 1,2:1, což jej činí flexibilním pro různé prostory. Svítivost projektoru dosahuje 700 lumenů (ISO), což je dostatečné pro kvalitní projekci v tmavším prostředí.

V herním módu je projektor schopen dosáhnout latence až 27 ms, což poskytuje relativně plynulý zážitek i při hraní her. Z hlediska zvuku projektor využívá dva integrované reproduktory Harman/Kardon s výkonem 2x 5W, které zajišťují solidní zvukový výstup, což ocení uživatelé, kteří nechtějí nosit s sebou externí reproduktory.

Další funkce

Projektor je vybaven automatickým ostřením a automatickou korekcí lichoběžníkového zkreslení, což zajišťuje, že promítaný obraz bude vždy v ideální kvalitě bez nutnosti manuálních zásahů. Pro připojení dalších zařízení nabízí Halo+ širokou škálu možností, včetně portů HDMI, USB a 3,5mm audio jacku.

Cena a dostupnost

Xgimi Halo+ je k dispozici na Amazonu za cenu 799 USD, což odpovídá jeho funkčnímu vybavení a přenositelnosti. Přestože se jedná o minimální aktualizaci oproti předchozímu modelu, softwarová vylepšení, přístup k aplikacím a vylepšené uživatelské rozhraní z něj činí zajímavou volbu pro všechny, kteří hledají flexibilní a chytrý projektor s možností snadného přenosu a bateriovým napájením.

Xgimi Halo+ je aktualizovaná verze oblíbeného kompaktního projektoru, který nabízí uživatelům nejen solidní výkon v oblasti projekce obrazu, ale i vylepšenou softwarovou integraci. Díky podpoře Google TV a Google Play Store umožňuje snadný přístup ke streamovacím platformám bez nutnosti přídavných zařízení. Jeho kompaktní design, bateriová výdrž a chytré funkce z něj činí ideální volbu pro sledování obsahu kdekoliv na cestách.

Zdroj: https://de.xgimi.com/products/halo-plus-new