Uniklo pět nových balíčků pro Nintendo Switch: Co přinesou a na co se můžeme těšit?

Zdroj obrázku: pixabay / ant2506

;V posledních dnech se herní komunita nemůže nabažit nových zpráv o konzoli Nintendo Switch. Podle čerstvých úniků se totiž v Evropě chystá vydání pěti nových balíčků. Mezi nimi se objeví i již dříve ohlášený balíček s hrou Super Mario Bros. Wonder. O jaké balíčky jde, jaké budou jejich ceny a kdy se dostanou na trh?

Široká nabídka pro různé typy hráčů

Podle spolehlivého zdroje, leakera @billbil_kun, bude Nintendo nabízet balíčky s konzolemi Switch, Switch Lite a Switch OLED. Pro fanoušky klasických herních zážitků a příležitostné hráče budou balíčky obsahovat jak herní konzole, tak i předplatné služby Nintendo Switch Online, což přináší možnost online hraní, přístup ke cloudovým uloženým pozicím a další výhody.

Cenové rozpětí těchto balíčků bude začínat u €219 za modely Switch Lite a sahat až k €349 za balíčky s modelem Switch OLED.

Přehled uniklých balíčků:

  1. Dva balíčky Switch Lite za €219
    – Obsah těchto balíčků zůstává zatím zahalen tajemstvím, ale cena zhruba €241 naznačuje, že půjde o výhodné balení pro hráče hledající mobilitu a kompaktnost konzole Switch Lite. Můžeme očekávat, že součástí bude 12měsíční předplatné Nintendo Switch Online, což z nich činí atraktivní volbu pro nové uživatele.
  2. Standardní Nintendo Switch za €299
    – Tento balíček bude obsahovat Nintendo Switch v neonově modré a červené barvě, společně s předinstalovanou hrou Nintendo Switch Sports a 12měsíčním předplatným Nintendo Switch Online. Tento balíček bude ideální pro rodiny, které chtějí plnohodnotnou konzolovou zkušenost s možností sportovních her pro více hráčů.
  3. Super Mario Bros. Wonder Pack za €349
    – Tento již dříve oznámený balíček obsahuje bílý model Switch OLED, kód ke stažení hry Super Mario Bros. Wonder a tři měsíce Nintendo Switch Online. Pro milovníky Super Maria to bude jedinečná příležitost získat nejen novou hru, ale i stylový OLED model konzole s vysoce kvalitním displejem.
  4. Druhý Switch OLED balíček za €349
    – Informace o tomto balíčku zatím nejsou zcela jasné, ale očekává se, že bude cílit na hráče, kteří vyhledávají prémiové konzole s OLED obrazovkou a bonusem v podobě her nebo služeb. Detaily o obsahu se dozvíme brzy.

Datum vydání a oznámení

Podle úniku lze očekávat, že první tři balíčky budou oznámeny kolem 12. nebo 13. září, přičemž jejich vydání by mělo následovat krátce poté, konkrétně 19. září 2024. Zatímco balíčky Switch Lite mají být velmi podobné těm, které byly uvedeny minulý rok, nabídnou nyní navíc zmíněné předplatné Nintendo Switch Online.

Co se týče balíčků s OLED modely, zde se stále čeká na bližší informace. Nicméně úniky naznačují, že Nintendo má v plánu více než jen jeden balíček s konzolí Switch OLED, což by mohlo rozšířit nabídku nejen pro fanoušky série Super Mario, ale i pro ty, kteří čekají na další prémiové herní balíčky.

Na co se těšit?

Tyto nové balíčky ukazují, že Nintendo i nadále rozšiřuje nabídku pro různé typy hráčů. Od kompaktních modelů Lite až po prémiové OLED verze – každý si přijde na své. Ať už jste příležitostný hráč hledající jednoduchou zábavu, nebo fanoušek herních legend jako Super Mario, je jasné, že září přinese mnoho lákavých novinek.

Nintendo se tak připravuje na podzimní sezónu s rozšířenou nabídkou balíčků, které mají potenciál zaujmout jak nové, tak i stávající hráče konzolí Switch.

Zdroj: https://x.com/billbil_kun/status/1833872803814105351, https://www.dealabs.com/magazine/nintendo-switch-nous-avons-sans-doute-le-tableau-complet-des-sorties-de-materiels-a-venir-en-europe-59348